Online Muziek Bingo

Wie zijn we en wat doen we ?

120972040_197479368414546_268342115227476158_n

De Foute 500 is in 2019 begonnen als een themafeest in Café ‘t Neutje. Eén keer per maand op vrijdag mixte DJ Joop de meest schaamteloze muziek van de afgelopen 60 jaar, strak en snel aan elkaar.

Door de Corona Crisis moest de Horeca voor de eerste keer in maart hun deuren sluiten. Joop heeft toen het initiatief genomen om als eerste via een livestream online entertainment te gaan verzorgen.

Het idee voor de Foute 500 Online Party was geboren.

Twee keer kwam de Foute 500 Party vanuit de thuisstudio van Joop, maar het evenement groeide uit haar jasje en we moesten op zoek naar een nieuwe locatie.

We konden direct terecht bij de Hitradio Veronica Replica Studio. Deze studio is een project van Joris, Dennis en Joop en is turn-key beschikbaar voor radio en visual radio. Een schot in de roos.

De Foute 500 Bingo Show is een hit!

Maar wat moeten we dan in zo’n studio doen? Melvin de Boer had het idee om een discobingo te organiseren. 

Door de professionele aanpak, de “perfect” uitgewerkte ideetjes, maar ook de tomeloze inzet van het hele Foute 500 Team is deze Bingo Show een hit.

We hebben samen een simpel idee uitgewerkt naar een avondvullend entertainment programma waarmee we wat verlichting kunnen scheppen in de Corona maanden.

We merken dat onze kijkers en luisteraars de gezelligheid opzoeken en dat wij daar als Foute 500 Party een goede partner in zijn. 

Iedere week op vrijdagavond maken we met onze kijkers en luisteraars weer dikke lol. Met bingo, de thuiswedstrijd, de Roepie Roepie Vogel en natuurlijk de “Je Leukste Foto”- wedstrijd. 

Inmiddels hebben bedrijven en instellingen ons ook gevonden en verzorgen wij de coronaproof muziekbingo voor onze opdrachtgevers.

Hebben wij uw interesse gewekt ? Neem contact met ons op voor meer informatie.

bingoboys-logo-Roze