Foute 500 Online Party De uitleg

De Foute 500 Online Party is van origine gebaseerd op het alom bekende bingospel maar met hilarische intermezzo’s die als doel hebben de interactie van de deelnemers te stimuleren.

Foute 500 Muziekbingo

Een bestand met 75 nummers vertegenwoordigt titels en artiesten die zijn geplaatst op unieke bingokaarten. De trekking wordt vertaald naar deze titels die in blokken worden gedraaid. Als de tune “Ja het is weer Bingotijd” klinkt is het weer opletten geblazen, want dan laten we een aantal muziekfragmenten horen, tussen de 20 en 30 seconden per stuk.

Voor de trekking laten we duidelijk zien voor welk figuur we spelen. Dat kan van alles zijn, de vier hoeken, bovenste lijn, 50/50, vierkant etc. Uiteindelijk spelen we tot en met de volle kaart.

Hoor je het fragment tijdens de bingoronde? Streep hem af van de kaart. Als we voor een figuur spelen en het fragment staat op een andere plek? Altijd aanstrepen, want uiteindelijk spelen we de gehele kaart vol.

Heb je bingo? Bel dan zo snel mogelijk met de studio hotline: 035-201 1224 en laat je kaart controleren. Je komt dan in de show en misschien WIN je een mooie prijs!

voorbeeldkaart-1

Klantenservice

Een (deel van de) trekking gemist? Geen nood. In onze klantenservice vind je de trekkingen in zijn geheel terug. Hier zit echter wel een minuut vertraging in, want diegene die alle fragmenten in een keer hoort en aanstreept heeft natuurlijk een streepje voor op de prijs.

Echter: De Foute 500 Online Party is niet alleen de bingo. De Hitradio Veronica Replica Studio heeft achterliggende historie met visuele radio. Radio- en belspelletjes van vroeger hebben we geïntegreerd in onze show, waarbij we de herkenning van “toen” weer terug laten komen in het heden.

Roepie Roepie Vogel

Hoor je de vogel kraaien? Dan wordt aan het rad gedraaid en komt er een nummer tevoorschijn. Dit nummer correspondeert met de beller die we zoeken. Kom je als winnaar in de show? Dan valt eeuwige roem jou ten deel. Fanatiek bellen dus met ons studionummer 035-201 1224

B_5slB3W8AAIGkJ

De Prijsvraag

Het enige dat telt is het juiste antwoord op de laatste vraag. We spelen met 6 telefoonlijnen tegelijk. Na de aankondiging kun je je aanmelden. Ben je aan de beurt? Dan krijg je de vraag te horen. Heb je een vraag goed? Dan ga je door naar de volgende vraag. Heb je echter de vraag fout? Dan verbreken we de verbinding en gaan we door met de volgende kandidaat. Diegene die de laatste vraag goed heeft gaat er vandoor met de prijs.

Caviarace

Hilariteit alom: WIJ hebben de enige echte “Wiekentkwis” Caviarace. Fred Oster heeft ons de zegen gegeven om met zijn Cavia’s te strijden om een mooie prijs. Je kwalificeert je voor de race door het beantwoorden van een moeilijke algemene vraag. Weet je het antwoord? Bel met de studio en als het antwoord juist is mag je een van de vier cavia’s uitkiezen die voor jou de race gaat lopen. Komt de Cavia in een van de vakjes, dan win je een mooie prijs!

Schermafbeelding 2021-01-12 om 12.50.23

50 Pop of een envelop

De boom zit vol met 50 gouden enveloppen. In iedere enveloppe zit een prijs. Hoor je de tune? Dan volgt een kort muziekfragment (intro) uit de Foute 500. Weet je de titel en artiest? Bel met de studio en als je het juiste antwoord hebt gegeven mag je één van de prijzen uitkiezen. De door jou getrokken prijs wordt voorgelezen en is voor jou! Kleine EN grotere prijzen zitten willekeurig in de boom. Altijd prijs dus…. maar welke?

De dobbelsteen

Verzoekjestijd. Je mag bellen met de studio om een verzoekje aan te vragen. 6 ogen op de dobbelsteen, en dus ook ruimte voor 6 verzoekjes. Het mag van alles zijn, als het in jouw ogen maar fout is. Komt de dobbelsteen op jouw nummer? Dan heb je prijs EN jouw verzoekje wordt gedraaid in de show.

De mooiste foto

Wij vinden het fijn als je aan het begin van de show een mooie foto stuurt van jou, en jouw gezelschap. Natuurlijk met hapjes, drankjes en de bingokaart(en). Stuur deze foto naar ons WhatsApp studio nummer 06-57 39 39 86 en zie ze tijdens de show voorbijkomen op de stream. De mooiste foto van de show wordt aan het einde teruggebeld en is de winnaar van een schitterend cadeau.

Schermafbeelding 2021-01-12 om 12.53.26

Thuisspel

Vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. We zoeken in de show 4 artikelen die iedereen in huis heeft (of zou moeten hebben). Luister goed naar de opdracht en zorg dat je binnen twee muziekplaatjes alles bij elkaar op één foto hebt gezet. Natuurlijk mag de bingokaart niet ontbreken. Stuur deze foto zo snel mogelijk naar ons WhatsApp studio nummer 06-57 39 39 86.

131348478_225129505649532_8127375631479362523_o