Uitleg Muziek Bingo

De Foute 500 Online Party is een avondvullend entertainment programma dat live wordt gepresenteerd vanuit de Hitradio Veronica Replica Studio.

De foute 500 Online Bingo is geen gewone bingo maar een muziekbingo. Met één gekochte kaart doe je de hele avond mee. We spelen net als de normale bingo een of meerdere figuren en dan de volle kaart. Dat doen we twee keer, dus met jouw kaart doe je twee volledige rondes mee.

Als we onze fameuze bingotune laten horen (Ja het is weer bingotijd, tijd voor de gezelligheid) draaien we een aantal fragmenten achter elkaar die allemaal tussen de 20 en 30 seconden duren.

Als het fragment wordt gedraaid in de show kun je deze van de kaart strepen. Je ziet bij elke trekking voor welk figuur we spelen. Dat kan van alles zijn, met uiteindelijk de volle kaart.

Elk nummer moet je natuurlijk aanstrepen, want je wilt natuurlijk toch ook uiteindelijk gaan voor die hoofdprijs?

Stel dat we spelen voor de bovenste lijn en jouw fragmenten zijn allemaal gedraaid: bel dan zo snel mogelijk 035 – 201 12 24

Ben je de eerste beller ? dan heb je prijs.

De vrijdagavond is een prijzenfestijn. Dankzij onze sponsoren hebben we de hele avond door de leukste en mooiste prijzen voor je. Belspelletjes als de Roepie Roepie Vogel, de Prijsvraag, fotowedstrijd en het thuisspel maken de avond compleet. En natuurlijk jij als je gezellig met vrienden en familie mee doet.

voorbeeldkaart-1